Trek Powerfly FS 4
Trek Powerfly FS 4

Elcykel | Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3

52780
5-10 arbetsdagar
57 900 kr
Inkl. moms 5-10 dagar

Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3

Det här är en heldämpad el-mountainbike som är byggd för att klara både tuffa äventyr på stigarna och krävande jobbpendling. Den mjuka dämpningen ”jämnar ut” knölig terräng, medan det kraftfulla elektriska drivsystemet från Bosch ökar din kapacitet, så att du kan flyga uppför backar och beta av långa sträckor singletrack. Den nya LED-kontrollen och Kiox-displayen parkopplas med eBike Flow-appen för att ge aktivitetsspårning, navigering och Bluetooth-anslutning. Dessutom levereras den EQ dvs med praktisk utrustning för vardagscykling, t.ex. skärmar, lampor, stöd och pakethållare.

Därför kommer du att gilla den.

 1. Boschs nya smarta system ger dig samma kraft och respons med en ny Bluetooth-ansluten LED-kontroll, och appen eBike Flow ger dig ännu större anpassningsmöjligheter inom fingeravstånd
 2. Det större batteriet innebär mer äventyr mellan laddningarna
 3. Kontrollen har en assistansfunktion för att leda cykeln och ett intelligent eMTB-läge som automatiskt ger rätt assistans i förhållande till den aktuella terrängen
 4. Den är standardutrustad (Equipped) med lampor, skärmar och pakethållare så att du kan vara redo att sticka iväg direkt från butiken
 5. Ramen i storlek S har ett böjt överrör för att ge det en lämpligare höjd över marken. Dessutom har den Smart Wheel Sizing som innebär att du får det snabbaste hjulet som passar ramen – 29-tumshjul på större ramar och 27,5-tumshjul på mindre

Färger:

Röd-svart: Lava/ Trek Black

Svart: Matte Dnister Black /Gloss Trek Black

Storlekar:

XS: 145-155cm  S: 155-165cm  M: 165-176cm   L: 177-188 cm XL: 187-

Beställningsvara: 

Snabb leveranstid 5-10 dagar. 

Vill du ha en bantad version av Trek Powerfly FS 4 Gen 3 utan EQ dvs skärmar, pakethållare och belysning? Finns att beställa med 5000,00 kr rabatt

Tips! Det här är en riktigt bra förmånscykel

Färg
 • Svart
 • Svart/Röd
Storlek
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

 

Den ultimata e-mtb för pendling till jobbet och kul på fritiden 

Letar du efter en eMTB som tar din till nya äventyr till nya höjder? Då är Trek Powerfly FS 4 Equipped Gen 3  det perfekta valet för dig! Med avancerad teknik och utrustad för att hantera alla terränger, är detta en cykel som verkligen imponerar.

Trek Powerfly FS 4 Equipped är din pålitliga partner för äventyr i naturen. Den kraftfulla eldrivna motorn ger dig extra kraft när du behöver det som mest, och den fjädrade ramen gör att du kan tackla både stigar och skogsstigar med självförtroende och komfort.

På Söders Cykel vet vi vad cykelfantaster letar efter. Vår passion för cykling är oöverträffad, och vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta cykeln. Med Trek Powerfly FS 4 Equipped, Gen 3 kommer du inte bara att uppleva äventyr i naturen, du kommer att göra det med stil och prestanda.

Besök vår butik på Södermalm eller utforska vårt online-utbud för att upptäcka denna fantastiska el-mountainbike. Låt oss guida dig till det perfekta äventyret på två hjul. Med Trek Powerfly FS 4 Equipped är möjligheterna oändliga.

FAQ - Vanliga frågor om Trek Powerfly FS 

Vad skiljer den här ramen från tidigare versioner?

Motorfästena har uppdaterats för att passa Performance Line CX-motorn i Boschs smarta system. Mer information finns i servicehandboken. Alla andra läckra funktioner som RIB, Smart Wheel Size och momentet på 85 Nm kvarstår.

Är de nya modellerna kompatibla med 750 Wh-batteriet i det smarta systemet?

Nej. I Powerflys komfortgeometri finns inte plats för det mycket långa 750 Wh-batteriet.

Har någon av ramstorlekarna ett böjt överrör som ger lägre överrörshöjd?

Alla storlekar av Powerfly FS har ett något böjt överrör som ger en mycket bra överrörshöjd.

Finns det en app till det nya smarta systemet från Bosch?

Ja! Appen Bosch eBike Flow ger både iOS- och Android-användare tillgång till otaliga funktioner och integration med andra appar som t.ex. Apple Health. Aktivitetsdata synkroniseras automatiskt. Flow-appen hämtar uppdateringar automatiskt, varför cykeln och appen alltid är uppdaterade med de senaste funktionerna.

Behöver telefonen vara fysiskt ansluten till cykeln för att kunna utnyttja alla funktioner?

Nej. Det är bara att börja cykla och den smarta aktivitetsloggningen i appen eBike Flow görs automatiskt, oavsett om du har din smartphone i fickan eller monterad på styret. Tack vare ”fickfunktionen” kan du hålla din cockpit obelamrad.

Största och minsta kedjekrans som kan användas?

Det är inte lämpligt att byta kedjekrans, eftersom det påverkar registrering av hastighet och annat samt motorns funktion.

Går det att montera en vattenflaska?

Ja på alla storlekar

Hur lång är batteritiden?

Batteritiden beror på många faktorer, men i genomsnitt är den 3 - 5 timmar. Bosch har en praktisk kalkylator där det går att beräkna en ungefärlig batteritid baserat på faktorer som cyklistens vikt och aktuell terräng. Se: https://www.bosch-ebike.com/en/service/range-assistant

Finns det kablar för lampor och andra elektroniska tillbehör?

Den har förinstallerade kablar för en framlampa. Se ramritningen för exakt plats och dragning.

Hur lång tid tar det att ladda upp batteriet?

Med den lilla, lätta 4A-laddaren tar det ca fem timmar att ladda batteriet fullt och lite drygt två timmar att ladda det till 50 %. Tidigare generationers Bosch-laddare är inte kompatibla med batterierna i det nya smarta systemet.

No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.