Elcykel | Crescent Elsa Grön 2024
Elcykel | Crescent Elsa Grön 2024

Elcykel | Crescent Elsa Grön 2024

YEC9975141
I lager
29 995 kr
Inkl. moms

Crescent Elsa Grön elcykel

På en Crescent Elsa med Shimano mittmotor och 7 växlar tar du dig fram snabbt och smidigt, oavsett vart du ska hän. Med extra lågt insteg är den här elcykeln smidig att kliva av och på!

 

På Crescent Elsa elcykel tar du dig fram snabbt och smidigt

Elsa har en stark och mjukt spinnande mittmotor från Shimano som gör cykelupplevelsen till något alldeles extra speciellt. Den hjälper dig vid start, uppför backar, i motvind eller när du promenerar bredvid med hjälp av batteriet på 400 Wh. Ett mittmotor system känner av ditt pedaltryck och anpassar effekten därefter. Vilken nivå av hjälp du vill ha bestämmer du med en knapptryckning på styret, och det är precis lika enkelt som att byta växel. Elmotorn är en mittmotor även kallad centermotor som är på 250 watt som är max enligt svensk lag och ger assistans i upp till 25 kilometer i timmen. Så fort du trampar på pedalerna får du assistans av elmotorn och när du slutar trampa slår elmotorn av. Inbyggda sensorer känner av flera gånger i sekunden fart, kraft och pedalfrekvens och beräknar hur mycket motorn ska hjälpa till för att du ska få så jämn och cykellik känsla som möjligt. Alla Shimano Steps-batterier har minst 1000 fulla laddningscykler 0-100%.

På Elsa har ramen ett lågt insteg som gör det enkelt att kliva på och av cykeln. Frampakethållaren och den robusta pakethållaren bak är utrustade med AVS, klicksystemet som gör det möjligt att klicka på AVS-väskor eller AVS-korgar både fram och bak. På styret sitter en display som visar vald effekt, hastighet, batteriets laddnivå och hur långt den kraften kan ta dig. Batteriet är enkelt att ta loss. Fullt utrustad elcykel med stöd, godkänt ramlås och belysning.

Produkt Specifikation

Ram Aluminium

Ramstorlek 51cm

Antal växlar 7

Hjulstorlek 28"

Batteri Shimano Steps 418Wh

Motorplacering Mitten i vevparti

Motor Shimano mittmotor

Display Shimano

Lås Axa Solid + godkänt

Bromsar Fotbroms bak, Skivbroms fram

No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.