Elcykel | Trek Rail 7 eMTB
Elcykel | Trek Rail 7 eMTB
Elcykel | Trek Rail 7 eMTB
Elcykel | Trek Rail 7 eMTB

Elcykel | Trek Rail 7 eMTB

Rail7H
Fåtal kvar i lager
69 900 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Trek Rail 7 eMTB

2024års modell Generation 3 av den här grymma eMTB är en mountainbike med riktigt lång slaglängd, skapad för att ta de riktigt stora hoppen. Den har samma förstklassiga terrängteknologi som våra stigcyklar utan elassistans, med uppdatering av gaffel, drivlina, batteri osv. – plus det kraftfulla drivsystemet från Bosch som i princip är som att ha en privat lift.

Därför kommer du att gilla den.

Trek Rail 7 Gen 3 i aluminium har Boschs smarta system med en LED-fjärrkontroll som kan anslutas till Bosch-appen eBike Flow för trådlösa uppdateringar, anpassade motorinställningar och mycket mer

Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv integrerad design och är mycket användarvänligt: batteriet skyddas helt av ramen, det är enkelt att ta loss utan verktyg och du får till och med plats med ett flaskställ

Rail gör cockpiten extra prydlig genom att hoppa över displayen, men med det smarta systemet är det lätt att lägga till en sådan om det är lämpligt

Controllern har en assistansfunktion, Walk Assist, för att leda cykeln och ett intelligent eMTB-läge som automatiskt ger rätt assistans i förhållande till den terräng du cyklar i

Den har samma stryktåliga ramtekniker som våra otroliga stigcyklar, t.ex. justerbar Mino Link-geometri, Straight Shot-diagonalrör för extra styvhet och ABP (Active Braking Pivot)

Färg:

Dark Prismatic

Matte Blue Sage

Beställningsvara: 

Snabb leveranstid normalt 5-10 arbetsdagar. 

Med reservation för slutförsäljning

Storlek:

S: 155-165cm  M: 166-176cm   L:  177-188cm  XL: 188-196cm

Länk till Treks hemsida för mer information

Färg
  • Dark Prismatic
  • Mint
Storlek
  • S
  • M
  • L
  • XL

 

Trek el mountainbike som tar ditt äventyr till nästa nivå

Då är Treks nyhet för 2024 - Rail 7 Gen 3 det perfekta valet för dig! Med den senaste generationens teknologi och kraftfulla elassistans från Bosch tar den dig upp för de brantaste backarna och längs de tuffaste stigarna med lätthet.

Med sin smidiga design och kraftfulla motor kommer du att känna dig som en superhjälte på stigarna. Oavsett om du är en erfaren mountainbike-entusiast eller nybörjare kommer Trek Rail 7 att guida dig rätt med en perfekt balans mellan prestanda och komfort.

Vi på Söders Cykelbutik är stolta över att erbjuda denna fantastiska el-mountainbike till våra kunder. Vår passion för cykling och vår erfarenhet av branschen gör oss till din pålitliga partner när det gäller att hitta rätt cykel för dina äventyr.

Köp den hos Söders Cykel

Trek Rail 7 Gen 3 är inte bara en elcykel, det är en livsstil. Låt den ta dig med på spännande upplevelser och ge dig den extra skjutsen du behöver för att erövra bergen. Kom in till vår butik på Södermalm eller besök vår webshop för att upptäcka detta fantastiska äventyr på två hjul. Vi ser fram emot att guida dig till din drömcykel och dela vårt engagemang för cykling med dig!

No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.