Elcykel | Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3
Elcykel | Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3
Elcykel | Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3
Elcykel | Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3
Elcykel | Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3
Elcykel | Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3
Elcykel | Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3
Elcykel | Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3

Elcykel | Trek Powerfly FS 4 EQ Gen 3

52922
5-10 dagar
64 900 kr
Inkl. moms 5-10 dagar

Powerfly FS 4 | Equipped Gen 3

Gen 3 är den nya modellen i Powerfly serien till 2024. Den senaste uppdaterade modellen är en terränganpassad heldämpad el-mountainbike som längtar efter att rulla runt på singletrack. Den mjuka dämpningen absorberar stötarna medan ett kraftfullt elektriskt drivsystem från Bosch ökar din kapacitet så att du ledigt kan ta dig uppför långa klättringar i god fart och beta av oändligt långa sträckor singletrack. LED-fjärrkontrollen och Kiox-displayen kan parkopplas med eBike Flow-appen för aktivitetsloggning, navigering och Bluetooth-anslutning. Dessutom är den här elcykeln från start redo för allt, med skärmar, lampor och mycket mer!

Därför kommer du att gilla den.

  1. Powerfly FS Gen 3 har Boschs smarta system med en LED-fjärrkontroll som kan anslutas till Bosch-appen eBike Flow för trådlösa uppdateringar, anpassade motorinställningar och mycket mer
  2. Du får en cykel som har bekvämt fulldämpning och du hanterar allt tack vare fram- och bakdämpningen som absorberar stötar
  3. Kiox-displayen visar cykeldata, ansluter dig till dina Bluetooth-enheter och har ett inbyggt stöldskydd
  4. Med droppersadelstolpen sänker du sadeln i farten och håller den ur vägen när du forsar nedför
  5. Den är fullt utrustad med lampor, skärmar och ett cykelstöd redan vid leverans så att du är redo för alla äventyr
  6. XS-S har 27.5" däck och M-XL rullar på 29 tummare.

Storlekar:

XS 145 - 155 cm

S 155 - 165 cm

M 165 - 176 cm

L 177 - 188 cm

XL 188 - 195 cm

Färg:

Lichen heter den här snygga lacken

Finns även i annan färg Blue Sage/Juniper

Beställningsvara:

Leverans 5-10 dagar. Med reservation för slutförsäljning.

Vill du ha en bantad Trek Powerfly FS 4 Gen 3 utan skärmar, pakethållare och belysning? Finns att beställa med 5000,00 kr rabatt

Storlek
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL

 

Prisvärd och kraftfull heldämpad elmountainbike 

Powerfly FS 4 Equipped i den senaste versionen med uppdateringar till 2024 är en heldämpad el-mountainbike som är byggd för att klara både tuffa äventyr på stigarna och krävande jobbpendling. Den mjuka dämpningen ”jämnar ut” knölig terräng, medan det kraftfulla elektriska drivsystemet från Bosch ökar din kapacitet, så att du kan flyga uppför backar och beta av långa sträckor singletrack. Den nya LED-kontrollen och Kiox-displayen parkopplas med eBike Flow-appen för att ge aktivitetsspårning, navigering och Bluetooth-anslutning. Kiox-kontrollen med fullfärgsgrafik visar cykeldata, ansluter dig till dina Bluetooth® enheter och har ett inbyggt stöldskydd. Bosch Performance Line CX-motor Bosch Performance Line CX sätter en ny standard för el-MTB-prestanda med ett moment på upp till 85 Nm och ett intelligent el-MTB-läge med Extended Boost som automatiskt justerar assistansnivån utifrån terrängen.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vill ha större kapacitet på MTB-turerna med hjälp av ett förstklassigt pedalassistanssystem som är redo för vad som helst. Du planerar att cykla ofta och du vill ha uppgraderade komponenter som hjälper dig att prestera till max.

Inbyggd teknik

En robust ram i aluminium med ett extremt användarvänligt, avtagbart batteri (RIB) på 625 Wh, en kraftfull Bosch Performance CX-motor (250 W, 85 Nm) som ger assistans upp till 25 km/h samt det smarta systemets LED-fjärrkontroll och Kiox-display. Lampor, skärmar och ett cykelstöd gör dig redo för allt. Plus en dämpad SR Suntour-gaffel med 100 mm slaglängd, 100 mm slaglängd bak, en robust 9-växlad Shimano CUES-drivlina, kraftfulla hydrauliska skivbromsar och en droppersadelstolpe.

Slutord

Den här heldämpade el-MTB-cykeln ger högre komfort och kapacitet på stigarna med precis den extra kraft som du behöver för att ta dig fram över långa sträckor och uppför branta backar. Dämpningspaketet tämjer vilda stigar så att du kan komma fram till nya mål utan att offra komforten.

FAQ: Vanliga frågor om Powerfly FS 4 Equipped Gen 3.

Hur lång är batteritiden? Svar: Batteritiden beror på många faktorer, men i genomsnitt är den 3 - 5 timmar. Bosch har en praktisk kalkylator där det går att beräkna en ungefärlig batteritid baserat på faktorer som cyklistens vikt och aktuell terräng. Se: https://www.bosch-ebike.com/en/service/range-assistant

Finns det kablar för lampor och andra elektroniska tillbehör? Svar: Den har förinstallerade kablar för en framlampa. Se ramritningen för exakt plats och dragning.

Hur lång tid tar det att ladda upp batteriet? Svar: Med den lilla, lätta 4A-laddaren tar det ca fem timmar att ladda batteriet fullt och lite drygt två timmar att ladda det till 50 %. Tidigare generationers Bosch-laddare är inte kompatibla med batterierna i det nya smarta systemet.

Finns det en App till det nya smarta systemet från Bosch? Svar: Ja! Appen Bosch eBike Flow ger både iOS- och Android-användare tillgång till otaliga funktioner och integration med andra Appar som t.ex. Apple Health. Aktivitetsdata synkroniseras automatiskt. Flow-appen hämtar uppdateringar automatiskt, varför cykeln och Appen alltid är uppdaterade med de senaste funktionerna

Behöver mobilen vara fysiskt ansluten till cykeln för att kunna utnyttja alla funktioner? Svar: Nej. Det är bara att börja cykla och den smarta aktivitetsloggningen i appen eBike Flow görs automatiskt, oavsett om du har din smartphone i fickan eller monterad på styret. Tack vare ”fickfunktionen” kan du hålla din cockpit obelamrad.

Kan jag anpassa assistansnivån med appen eBike Flow? Svar: Ja. Med appen eBike Flow kan assistanslägena användaranpassas. Nivå och dynamik kan ställas in och hastighet och maxmoment kan sänkas (praktiskt när det råder hastighetsbegränsning eller när nybörjare behöver öva vid lägre hastigheter/moment).

Kan man själv eller är det bara butiken som kan uppdatera programvaran? Svar: Nej. Det nya smarta systemet från Bosch uppdateras OTA (Over The Air), dvs. trådlöst och automatiskt. Nya Rail med Boschs smarta system uppgraderas regelbundet med nya och senaste funktioner via appen eBike Flow.

Är Powerfly kompatibel med Bosch Connect-enheten? Svar: Ja, men du måste ta bort motorskyddet för att få plats med den.

52922 27-31
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.