• -20,00 kr
Luftningskit Shimano Basic EZmtb
Luftningskit Shimano Basic EZmtb
Luftningskit Shimano Basic EZmtb
Luftningskit Shimano Basic EZmtb

Luftningskit Shimano Basic EZmtb

707102
Slut i lager
129,00 kr 149,00 kr -20,00 kr
Inkl. moms

Luftningskit för Shimano skivbromsar

Det här är Basic luftningskitet som har allt du behöver för att lufta Shimano skivbromsar. Med det här Luftningskitet kan du lufta dina skivbromsar på ett enkelt sätt. Detta gör att dina bromsar kommer att kännas som nya igen och du har inte längre en svampig känsla och du behöver inte längre pressa spaken hela vägen in till styret.

Innehåller:

  • Luftningskopp (Funnel)
  • Propp till koppen
  • Slang
  • Spruta

 

Luftningskit till Shimano skivbromsar från EZMTB samma som Shimano TL-BT03-S

Se till att du använder dig av en kompatibel röd mineralolja (medföljer inte) anpassad för Shimano skivbromsar. Att blanda eller använda felaktig olja kommer med största sannolikhet att skada bromssystem.

Se till att oljan inte kommer i kontakt med bromsbelägg eller skivor. Om det gör det kommer bromsarnas prestanda att minska. Om vätskan kommer i kontakt med dessa komponenter rekommenderar vi att du byter dem.

Innan du fortsätter med att lufta dina skivbromsar, läs och förstå instruktionerna för säkerhet och hantering av mineralolja. Använd skyddsglasögon och se till att du vet vad du ska göra om vätskan kommer i kontakt med dina ögon. Vi rekommenderar att du har gummihandskar när du använder detta luftningskit.

Det här är ett basic luftningskit som passar för det flesta hybrid- och MTB skivbromsarna från Shimano.

Obs! Om du har en landsvägscykel så behöver du välja ett annat luftningskit men extra adapter för att kunna lufta de flesta racerskivbromsar från Shimano

Med lite träning så är luftning av dina egna bromsar är en enkel uppgift. Men om du är det minsta osäker rekommenderar vi att du tar din cykel till din lokala cykelverkstad.

8718404516622
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.