Trek Fuel EXe 9.5 blue
Elcykel | Trek Fuel EXe 9.5 Blå
Elcykel | Trek Fuel EXe 9.5 Blå
Elcykel | Trek Fuel EXe 9.5 Blå
Trek Fuel EXe 9.5 blue
Elcykel | Trek Fuel EXe 9.5 Blå
Elcykel | Trek Fuel EXe 9.5 Blå
Elcykel | Trek Fuel EXe 9.5 Blå

Elcykel | Trek Fuel EXe 9.5 Blå

527240-Blue
5-10 dagar
69 900 kr
Inkl. moms 5-10 dagar

El-Mountainbike Trek Fuel EXe 9.5

Trek Fuel EXe 9.5 är en el-mountainbike av en ny typ som helt grymt överbryggar gapet mellan pedalassisterade och traditionella cyklar. Kolfiberram och en liten elmotor gör cykeln lätt, lättmanövrerad och tyst. Dra nytta av pedalassistansen i långa klättringar och upplev cykelns lekfullhet, som hos en traditionell mountainbike, i utförslöporna. Den har en 150 mm RockShox Gold RL-gaffel som gör processen kort med stenpartierna och en mjuk 140 mm RockShox Deluxe Select+-bakdämpare som gör cykeln bekväm även på vägar som mer liknar tvättbrädor.

Därför kommer du att gilla den.

 1. Du får ett diskret krafttillskott när du behöver det och ändå upplever du den vanliga kvicka mountainbike-känslan när du rullar
 2. Den lilla, men kraftfulla, TQ-motorn är konstruerad för stigcykling och är så tyst man kan begära, den förstärker dina egna krafter utan att påverka en naturlig åkkänsla
 3. Med den smarta laddningsporten, den elegant integrerade displayen och de diskreta kontrollerna ser den här cykeln ut, och känns, som en konventionell mountainbike
 4. Den mjuka dämpningen, 150 mm fram och 140 mm bak, slukar bekvämt stenar och rötter, du känner dig redo att ta dig an vad som helst
 5. Du kan lägga till ett Range Extender-batteri om du vill ha lite extra kräm för långa dagar på cykeln

Storleksguide

S: 155 - 165 cm

M: 165 - 176 cm

L: 177 - 188 cm

XL: 188 - 195 cm

Färg

Blå: Hex Blue

Beställningsvara

Snabb leverans 5-10 dagar.

Med reservation för att varan är tillfälligt är slutsåld eller har ledtider.

Storlek
 • S
 • M
 • L
 • XL

 

El-Mountainbike - Upptäck kraftfull EMTB från Trek

El mountainbike på hög nivå. Den rör sig i den obanade terrängen mellan en traditionell mountainbike och en elcykel. Den bygger på en ny teknik som är diskret anpassad till naturen. Därför kommer du att älska din el-MTB som ger dig extra kraft i pedalerna så att det enda som får dig att tappa andan är vyn när du har kommit upp till bergets topp. Du får styrkan att cykla längre och fortare. Du formligen flyger uppför branta stigar och långa sträckor tillsammans med vännerna blir enbart kul.

Vad är en el-MTB? En el-MTB är en terrängtålig cykel med en elassistans som förstärker din egen benkraft. Den hjälper dig i branta klättringar och under långa sträckor på sadeln. Precis som andra MTB-cyklar är en el-MTB byggd med en utjämnande dämpning och en robust ram som klarar av stenar och rötter. Du kan lita på att du kan rulla igenom de allra värsta sektionerna.

Hur fungerar en el-MTB? Varje Trek el-MTB har en motor med pedalassistans. Pedalassistansen bidrar med en kraft som hjälper dig att hålla hjulen rullande. Den fungerar medan du trampar och stängs av när du slutar att trampa. Det betyder att du upplever en naturlig åkkänsla och har full kontroll medan du snirklar dig fram på smala tekniska stigar.

Vilken typ av motor har en el-MTB? Varje Trek el-MTB har en mittmonterad motor placerad vid kedjekransen fram. Mittmonterade motorer ger en stabil tyngdpunkt och finns tillgängliga med många olika effekter för att du ska kunna hitta en storlek som passar just din åkstil.

Fuel EXe är en e-MTB som ger dig extrakrafter i skogen med en supertyst motor som på intet sätt stör friden.

 • Assistans: Upp till 25 km/h
 • Batteritid: 2 - 5 timmar
 • Batteristorlek: 360 Wh
 • Vridmoment: 50 Nm

Fullständig Teknisk Specifikation

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vill ha en stigcykel som kan ta dig vart du vill och som ger dig lite extra energi inför stigningarna. Du vill inte offra den vanliga stigcykelns kvicka känsla för en maffig motor. Du vill ha en sofistikerad assistans som känns naturlig utan att störa med ett högt motorljud.

Inbyggd teknik

En ram i OCLV Mountain Carbon med inbyggt batteri på 360 Wh, TQ:s harmoniska stiftringtransmission med smart laddningsport, integrerad LED-display och en diskret fjärrkontroll på styret. 150 mm RockShox 35 Gold RL-gaffel med DebonAir-luftfjädring och Motion Control-dämpare samt en 140 mm RockShox Deluxe Select+-bakdämpare. Dessutom TLR-hjul och -däck, förberedda för slanglöst, och en 12-växlad drivlina

Slutord

Fuel EXe 9.5 är en livlig stigcykel som ger en extra skjuts i klättringarna och den går som en traditionell cykel i utförslöporna. Den är utrustad med rymdålderns TQ-transmission med harmonisk stift/ringkonstruktion, en bekvämt mjuk dämpning som slukar stenar och rötter och en drivlina som alltid håller streck.

FAQ om el-mountainbike

 1. Vad är en el-MTB? En el-MTB är en terrängtålig cykel med en elassistans som förstärker din egen benkraft. Den hjälper dig i branta klättringar och under långa sträckor på sadeln. Precis som andra MTB-cyklar är en el-MTB byggd med en utjämnande dämpning och en robust ram som klarar av stenar och rötter. Du kan lita på att du kan rulla igenom de allra värsta sektionerna.
 2. Hur fungerar en el-MTB? Varje Trek el-MTB har en motor med pedalassistans. Pedalassistansen bidrar med en kraft som hjälper dig att hålla hjulen rullande. Den fungerar medan du trampar och stängs av när du slutar att trampa. Det betyder att du upplever en naturlig åkkänsla och har full kontroll medan du snirklar dig fram på smala tekniska stigar.
 3. Vilken typ av motor har en el-MTB? Varje Trek el-MTB har en mittmonterad motor placerad vid kedjekransen fram. Mittmonterade motorer ger en stabil tyngdpunkt och finns tillgängliga med många olika effekter för att du ska kunna hitta en storlek som passar just din åkstil.
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.