• SPARA -5 000 kr
https://www.gazellebikes.com/sv-se/chamonix-c5-hms
Gazelle Chamonix C5 HMS High Blå (500W)
https://www.gazellebikes.com/sv-se/chamonix-c5-hms
Gazelle Chamonix C5 HMS High Blå (500W)

Gazelle Chamonix C5 HMS High Blå (500W)

Gazelle
G1829
Fåtal kvar i lager
34 995 kr 39 995 kr -5 000 kr
Inkl. moms

Gazelle Chamonix C5 HMS High 500W

Det här är en väldigt modern elcykel från den nederländska cykeltillverkaren Gazelle. Det är en högpresterande modell som är designad för att ge cyklisten en smidig och bekväm körupplevelse på olika typer av terräng.

  • Färg: Blå
  • Hjulstorlek: 28" (622mm)
  • High (herr)

Här är några av dess egenskaper:

  1. Kraftfull elmotor: Chamonix C5 HMS High 500w har en kraftfull elmotor från Shimano Steps som ger extra kraft (60 Nm) när du trampar, vilket gör det enklare att ta sig fram snabbt och smidigt även i uppförsbackar och motvind.
  2. Belt - Remdrift från Gates för tystare cykling utan en massa razzel och trassel från en ovårdad cykelkedja som behöver smörjas med olja
  3. Körställning: Justerbara styrstången säkerställer alltid rätt sittställning
  4. Högkvalitativ fjädring: Chamonix C5 HMS High 500w har en högkvalitativ fjädring som minskar vibrationerna från ojämna vägar och ger en jämnare och mer bekväm körupplevelse.
  5. Batteri: Cykeln har ett kraftfullt batteri på 500Wh som ger en räckvidd på upp till 135 km på en enda laddning beroende på terräng och belastning.
  6. Högkvalitativa komponenter: Chamonix C5 HMS High 500w har högkvalitativa komponenter som Shimano Nexus 5-växlar, Gates-remdrift, hydrauliska skivbromsar och integrerad belysning för ökad säkerhet och prestanda.

Rekommenderad ramstorlek: 53 163-177, 57 175-188, 61 186-198

Sammanfattningsvis är Gazelle Chamonix C5 HMS High 500w en högpresterande elektrisk hybridcykel som erbjuder kraftfull prestanda, hög komfort och säkerhet för cykling på olika typer av terräng

Storlek
  • 57

 

Gazelle Elcykel med Gates Remdrift 

Med Chamonix C5 HMS kan du behöva titta två gånger för att se att det är en elcykel. Den moderna ramen finns med eller utan ett övre rör. Den elektriska drivenheten är väl integrerad och knappt synlig oavsett vad du väljer. Till jobbet, till stranden eller in till stan – med den smidiga pedalhjälpen och den extremt tysta Gates-remdrivningen kan du enkelt cykla överallt.

Remdrift

Gates-remdrift är det perfekta alternativet till en kedja. Denna teknik behöver inte mycket underhåll. I motsats till med kedjan behöver du inte smörja eller vaxa den. Vid cykling är remmen knäpp tyst och stör inte din cykelglädje. En rem är också lättare än en kedja. Med remdrift får du kort sagt många år av cykelglädje.

Mittmotor

Shimano Steps E6100 (60Nm) är en ytterst mångsidig motor som fungerar i alla terränger. Med ett 60 Nm vridmoment tar du dig fram lika bra i backen som på platta vägar. Dessutom är den här motorn också mycket lätt med sina 2,88 kg.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra produktinformationen på denna , webbplats, t.ex. information om utrustning, specifikationer, modeller, färger, material och pris.

Butikens rabatt- och kampanjpriser gäller inte förmånscyklar

8717231347713
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.